100 százalékban ingyenes web alapú póker Preflop Variety Graph Nyomtatható PDF-pel

Ezen kérdések során nagyon fontos a c-fogadási mód megváltoztatása, hogy növelje esélyeit a legújabb pot sikerességére. Azok számára, akik egy másik web alapú pókerprofi, a „c-betting” kifejezést megfélemlítőnek találhatják. Bár nem, ha már megérted, hogy pontosan mi a beállítás és hogyan kell használni, a c-fogadás valószínűleg az egyik legerősebb eszközzé válhat a gyűjteményedben. A C-fogadás (gyors, hogy a „kiterjesztéses fogadás” megtörténjen) az a művelet, amikor a legújabb flopon tétet hozunk létre, közvetlenül azután, hogy növeltük a flop előtti licitet, függetlenül attól, hogy eltaláltuk-e vagy sem.

  • Preflop Variety – Az ellenfél preflop pozíciója miatt ez egy olyan leosztás, amelyre számítana a sokféleségben?
  • Manapság a régimódi c-wager elv határozza meg a polarizált c-choice választékot, mivel az összes erős lapunkat megfogadjuk, és blöffölni fogsz, és megjelölöd a közepes erősségű lapokat.
  • A My Casino Poker Training C-Gambling and you can Barreling módja határozottan ár-érték arányt jelent, hogy amatőr és képzett játékosok is hasonlóak legyenek.
  • Első kézből vizsgálja meg, hogyan fejlődik a PokerSnowie agya, és Ön egyedül is megtudhatja a haladó, megfelelő alapokat.
  • Eléggé biztos vagy benne, hogy a legújabb gazember nem adna megfelelő preflop-ot egy ilyen 63-as lapokkal, ami azt jelenti, hogy nem kell figyelmen kívül hagynod az outjaidat.

A T9 pikkeknél továbbra is van még 2 lap a második párig és egy hátsó ajtó https://fogadas-sport.com/tippek/ egyenes jele. A legújabb BB leggyengébb biztonsági állománya 92 pikk-t próbál ki, és ennek csak 10 százaléka a fedezete, lényegében csak egy személy több, mint a kártya. Csinálnom kell-e, hogy biztosítsam, hogy amíg nem találsz rövid aranyér maradványt. Javítunk egy kis gyengébbet a kiváló blöff 3bet óta, szemben a versenytársakkal, aki tud hajlítani vagy emelni? Leggyakrabban a négy játékból álló kínálatában olyan jó kéz is található, hogy ezután sem kell majd élvezned a vele való szembenézést. A gyors fogadási versenyeken belül, ahol az emberek nem tesznek meg három tétet, nem fogsz hibázni a túlhajtogatással sem, ami segít a négyes fogadásban.

Reddish Chip Web alapú pókertudás | https://fogadas-sport.com/tippek/

Minél frissebb a legújabb flop előtti emelő tartománya a drapeen lévő személynek megfelelően, annál többet tesznek, és a flopokra is, amelyek nem kifejezetten jók neki. Valójában azok az új flopok, amelyekben a legnehezebb lesz megtalálni egy elemet – egyező táblák, töredezett fórumok és szivárványos chatszobák – a leghasznosabbak a kiterjesztések lejátszásához. Ez azért van így, mert valószínűleg nem fog segíteni a legújabb pre-flop személynek, ráadásul a flop előtti hívónak sokkal nagyobb szüksége volt a támogatásra. A legfrissebb SB, aki kapcsolatba kerül a range-el, bár gyengült a flop előtti emelőkhöz képest, sokkal erősebb lesz, mint egy kiváló BB hívóé. Ezzel automatizálhatóvá válik a bővítési fogadás csökkentése, a jobb flopok érdekében is. Ugyanis az előbbiekben a fő feltétel a monotonság, és összekapcsolt chatszobákat fogsz kapni, ahol a túlpárok elérik a leggyengébbjüket, és az emelőnek általában nincs nagy tétekkel irányítható előnye.

Egyszerűen mennyit választhatok minden fogadásért?

Ez az egyetlen felhasználó, aki arra késztet, hogy visszatérjek, hogy segítsek a kezdeti jó játékcsomagban. A tudás hiánya miatt szűkölködik, és talán nem harmonizálják a speciális megközelítésű verem-dimenziókat. Óvatosnak kell lennünk, hogy csak akkor jelöljük meg a versenytársakat, mint a kis rakodókat, amikor már képzettnek ítéltük meg, és a kisebb kupacot érdemes jól kihasználni.

Helyes hibák A kaszinó póker szakemberei generálnak, és hogyan használják ki őket

Mind az alacsony kapcsolódású, mind a legalacsonyabb csatlakozás nélküli fórumok hatalmas c-bet vagy look at módszert kínálnak. Ne feledje, hogy ezek a chatszobák hogyan vonatkoznak a friss BB változatosságára. Rengeteg produkált leosztást biztosítanak amellett, hogy jó a legnagyobb arányban nagyon jó kezek, például dos partnerek, készletek és lehet sorok.

Azok számára, akik pusztán blöffölnek a flopon húzással, nagy kondíciójuk lesz, amikor ezek az emberek döntetlenre vezetnek. Maradna egy kiegyensúlyozatlan, erős tartomány, amelyet egyszerűen ki lehet használni. Az elektromos járművekkel való játék tökéletesítése egy puszta videojáték-koncepciós max. megközelítés funkcióval, amely több különböző tartomány nyomon követését és vezérlését teszi lehetővé, amit nehéz megtenni.

Véget értek azok az idők, amikor „saját kihívóját adják meg”. Végül is alapvetően mindegy, hogy pontosan milyen kártyák érhetők el, valamint a versenytársak. Ha a fogadás konténerméreteivel is szembenéz, akkor általában legalább egy konténer egyharmadát meg kell nyernie a produktív címkézéshez.

Fogadási méretezési megközelítés: 8 törvény és szabályozás, amelyek segítenek a legjobb tétarányok megvásárlásában

100 százalékban ingyenes web alapú póker Preflop Variety Graph Nyomtatható PDF-pel

A web alapú póker HUD valójában valószínűleg a legjelentősebb fegyver a kaszinó pókerasztalai során, különösen, amikor Ön kezdeményezi a legújabb limitek frissítését…. Érdeklődni fogok arról, hogy mi a kiváló póker nyereményarány, talán minden más témakörben. Mivel azonban mindannyian tudjuk, hogy ezt is tudjuk, akkor ezt a következő szintre emelhetjük, és élvezhetjük a 4Betting választékunk bővítésével. A bedobás helyett azonban a fehér 4Bettingben jelentős érték van, szemben az alkalmankénti sportolókkal. Végül pedig egy feltétel nem nagyon fontos a 4fogadásnál, mert legtöbbször azt várjuk, hogy a legújabb leosztások ott megszabaduljanak.